Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mérlegképes könyvelői tanfolya...

Mérlegképes könyvelői tanfolyamba mernétek így belevágni?

Figyelt kérdés
Banki szakügyintéző fsz képzést végeztem el 2007-ben a BGF-en azóta dolgozom pénzügyi területen. Viszont a fenti dátum óta nem ültem iskolapadban, nem tudom újra képes lennék-e tanulni, illetve a régen tanultakra (számvitel alapjai, pénzügyi ès vezetői számvitel, elemzés, ellenőrzés és kontrolling) már nem emlékszem. Így, ha elfogadják az okj-m és tudok jelentkezni bele merjek vágni? El tudnám sajátitani a számvitelt?
2020. szept. 8. 23:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Bár most nézem, hogy a banki szakügyintéző szerintem kevés hozzá alapból :)
2020. szept. 8. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted csinálni akkor igen. De csak akkor. Ha nem szereted és nem akarod évekig csinálni akkor hajrá, vágj bele. Könyvelőkre még egy 10-20 évig biztos szükség lesz, utána már az AI megcsinál mindent.
2020. szept. 9. 02:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted és nem akarod évekig csinálni (JAV: akkor ne).
2020. szept. 9. 02:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Na belekavarodtam ebbe az egyszerű mondatba, fáradt vagyok már. :D

Szóval: Ha szereted csinálni akkor igen. De, ha nem szereted és nem akarsz ebben évekig dolgozni, nem akarsz továbbképzésekre járni, akkor ne csinálj. :) Könyvelőkre még egy 10-20 évig biztosan szükség lesz, utána az AI sajnos elfog már mindent végezni. Sokan mondják, hogy hát könyvelőkre mindig szükség lesz, mert az AI nem lehet olyan, hogy mindent megoldjon. De! Mindent megold. Hogyha képes az űrhajót a nemzetközi űrállomáshoz csatlakoztatni, saját magától (Lásd SpaceX - mert ott bizony dolgozik az AI ezerrel) akkor egy könyvelés kispálya lesz neki.

2020. szept. 9. 02:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg?

Az AI el tudja dönteni, hogy az adóköteles vagy mentes tevékenységéhez vette a vállalkozó azt, amit éppen vett? Vagy hogy a gázolajat mint tankolta, esetleg az alkatrész mibe került beszerelésre?

2020. szept. 9. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!