Makoto-chan kérdése:
Van olyan tábor vagy külön óra esetleg kurzus ahova el lehet küldeni rasszista/homofób embereket és ott nyugodtan alaposan elmagyarázzák nekik hogy miért rossz a gondolkodásmódjuk?
Figyelt kérdés
Van egy pár hozzám nagyon kedves ember aki eléggé szélsőségesen áll hozzá az ilyen dolgokhoz. Próbáltam már elmagyarázni és oktatni őket, de már elfogyott a türelmem. Makacsok és a régi időkkel jönnek folyamatosan. Már tényleg kezdek kifogyni a lehetőségekből, viszont nem szeretném elengedni őket, nem szeretném feladni.
Ha tanfolyam nincs is lenne esetleg valami jó tanácsotok, ha voltatok már hasonló helyzetben hogyan oldottátok meg?
2020. aug. 29. 13:42
1/5 meszike91 válasza:
Szóval táborba küldenéd a veled egyet nem értőket. Ugyanolyan vagy mint a nácik.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam. Nem koncentrációs táborra gondoltam, hanem egy olyan helyre ahol elmondják bizonyos rasszok történelmi hátterét és a mai helyzetüket és azokat a nehézségeket amiken át kell menniük. Úgy vélem nehéz tisztelni a másik véleményét ha az a bizonyos vélemény másokat degradál és diszkriminál olyan okok miatt amikről nem is tehetnek.
2020. aug. 29. 13:54
3/5 anonim válasza:
Ha magától nem akarja megérteni elküldeni egy érzékenyítő tanfolyamra nem fog segíteni... Lepereg róluk ráadásul úgy fognak tenni mintha minimum Kóreai átnevelő táborba küldenéd őket. Vagy valahogy olyan helyzetbe hozod őket hogy maguktól megértik vagy 0 eredmény.
4/5 anonim válasza:
Jézusom, nem is értem, hogy jutott ez eszedbe. Szerinted valaki elmenne egy ilyen helyre? Ha valaki homofób, nem akar megváltozni, a véleménye ugyanaz. Tudom magamról. Kiráz a hideg a homoszexuálisoktól. Le lehet pontozni, nekem ez marad a véleményem. #lgbtutálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!