Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Megéri hitelt felvenni hangsze...

Megéri hitelt felvenni hangszervásárlásnál?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdem újra a zeneiskolát, de már nincs meg a régi pianínóm,illetve el is költöztem otthonról és jelenleg nincs félretett pénzem(köszönöm koronavírus :) ) arra,hogy vegyek egy digitális változatot. Kérdésem,hogy mennyire éri meg hitelt felvenni?Ha belegondolok ezt nem kell hangolni,"időtálló", bármikor lehet használni anélkül,hogy hangoskodnánk vele stb. Ki mit gondol erről?

Még nem volt hitelem, nem is nagyon akartam felvenni semmire, de ez fontos lenne a tanulmányaimhoz.

2020. aug. 5. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A rendkívüli diákhitel kamatmentes, azt felvenném. Meg azt ha egy kicsit nem tudod fizetni, nincs akkora baj. Bankhitelt viszont ne, azok uzsorások.
2020. aug. 5. 20:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy már nem vagyok diák,dolgozom.Viszont 20évesen 1 évet kihagytam és ha egy mód van rá,szeretnék a konziba menni. Így nem hiszem,hogy kapnék diákhitelt..

Viszont Cetelem(lehet rosszul írom) hitelt lehet elvileg felvenni rá,meg egy másik oldalon Cofidises hitelt. Hitelre veszed meg,részletekben törleszted,de nem úgy van,hogy most kapsz 500ezret és abból veszed meg.

Meg ott van,hogy mennyi időn belül törlesztenéd,thm,havi fizetendő összeg..

Csak nem tudom megéri-e felvenni,soha nem akartam hitelbe verni magam,de nélkülözhetetlen lesz,ha komolyan veszem..

2020. aug. 5. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!