Mi lesz ha az újratervezés programban (training 360) lejár a 120 órám, de még maradt meg nem tanult tananyagom?
A programozás részen néha vissza kell tekerjem a videót. Vagy épp ha nem értettem valamit jól, akkor visszafuttatom. Illetve tartok tudásellenőrző perceket, amikor régebbi videókat visszanézek.
A kezdőlapon írja:
Még tanulható 107 óra 24 perc
Licenccel még tanulható 107 óra 34 perc
Mi lesz ha letelik a 120 órám? Akkor fizetnem kell a további tananyagokért?
Ezt nekik magyarázd meg :D ujratervezesprogram@nive.hu
Én úgy tartanám logikusnak, hogy ez a 120 óra olyan szinten rá van tolva a valós időtartamra, hogy ne fordulhasson elő az, hogy letelik az idő.
Köszönöm a válaszokat!
Nos, ha netán letelne a 120 óra, úgy hogy nem érek a végére, szerintem írni fogok. Nyilván lehet én dramatizálom túl, hogy nem jut elég idő... de szerintem annak lehetősége, hogy valaki újranézi ismétlésképp a videókat fenn áll.
Valamint én azért álltam rá a "nem értettem jól a szöveget" magyarázatra, mert hallássérült vagyok. Így sokszor kell visszafuttassak, mert bár elég érhetően beszélnek, néhol nem hallom rendesen. Például a legelején lévő férfi, aki tanította például a számítógép felépítését is, elég halk volt és unott hangú.
Készítesz egy mappát.
Megnevezed pl.: sprint1.
A video tananyagban egy jobb klikkel kiválasztod a video letöltése másnéven lehetőságet ás betallózod neki a példaként említett sprint1 könyvtárba.
Semmi mást nem kell csinálnod még átnevezni sem, mert a kijelölt könyvtárba beteszi az összes általad kijelölt videót.
Majd ezt ismételd a sprint2-3 stb. letöltésekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!