Budapesten hol érdemes megcsinálni az elsősegély vizsgát?
Valóban nem mindegy kinél vizsgázol.
Vidéken is vannak akik segítőkészek, pl. nálunk Kalocsán.
És vannak akik abban lelik örömüket, hogy lealázzák a vizsgázókat. 😞
Utóbbiról Győrben hallottam több embertől is. Ahol a vizsgázók 80 %-a bukik, ott nem a tanulók a hibásak. Hanem az oktatás és a vizsgáztatás együtt. Mert nincs összehangolva.
Sok sikert egy másik helyen!
Remélem én is, hogy több szerencsém lesz. :)
8000 Ft maga a vizsga, a tanfolyam az 10000 Ft, nem tudom miért nem kérnek akkor 16000 Ft csak ne szívatnák meg az embereket ezzel a felesleges szarral és még a titkárnő tök lazán megmondja hogy hát jöjjön új időpontért nagyon sokan másodjára, harmadjára vannak itt, be se fejezte a mondatot, de már a csekket a kezembe nyomta, mondtam is magamba, hogy elmentek a tudjátok hova. A forgalmi és a kresz vizsgám is elsőre meglett és pont ezen a jelentéktelen szaron hasalok el aminek kb. az égvilágon semmi jelentősége nincs mivel nagy eséllyel többet ártok szegény embernek azzal, hogy mindenféle rutin, tapasztalat nélkül elkezdem őt gyűrögetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!