Mit tegyek, ha rettegek a kresz vizsgától?
Folyamatosan töltögetem a kresztesz.hu-t, már voltam tanfolyamon is, ott minden órán külön megdicsértek, mert értem és jól válaszoltam az emlékeim alapján. most lenne 2 hét múlva vizsga, 17 se leszek még akkor, de rettegek!!
A kreszteszten mindig csak ilyen 20-30 pontokat érek el, mert logikusan gondolkozom, vagy épp nem jól gondoltam át! 60e Ft-om is elment magánórákra, ahol ugyanezt panaszoltam el az oktatómnak, de hiába..
Mit tegyek? És az a baj, hogy nem értem a válaszokat. ön a kormánykerékkel ellátott gépkocsiban ül és szeretne egyenesen haladni. mikro van elsőbbsége? és a képen egy tábla és lámpa néküli kereszteződés látható egyetlen másik autóval, ami balról jön. Én azt írtam, hogy az A jelű autó előtt, mert jobbkéz szabály van. EZ EGYÉRTELMŰ!!!! de nem jó, meeeeert pont pont pont. és ott vannak akkora fszságok, hogy azé nem jó, mert alsórendű úton haladok. DE EZT NEM LÁTNI A KÉPEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!