Hogyan kezdjem el a jogot tanulni ha jogász szeretnék lenni?
Utolsót adom! Jött a kérdező, elszánt, céltudatos és van kedve valamihez. Miért kell elvenni a kedvét és ilyen hangvételben leosztani azt, aki szeretné szélesíteni a látószögét abban ami érdekli? Azért, mert Ti nem ezt csináltátok ennyi idősen teljesen érthető, de a kérdezőt sem kell leosztani, mert ő szeretne valamit. A Btk. hol lenne csak egy tárgy? Kb 3-4 tárgyra oszlik, általános rész, különös részek, de még Bv-t is tanulsz belőle.
Ahogy olvastam a kérdést, és kíváncsi voltam a válaszokra, nem ehhez hasonlókra számítottam, hogy leosztás és még kb. a kérdező a hülye, hogy nem tud valamit és megkérdezi egy gyakori kérdések oldalon. Nem azt kérte, hogy mondjatok róla véleményt, hanem mivel fiatal nem tudja még mivel kezdje azt, amit Ti már csináltatok, de önszántából szeretné elkezdeni, mert érdekli, nem pedig kötelezettségből, mint az egyetemen a 85-90%.
Hmmm…
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Valami nem stimmel!
Egyik nap pc gamer - másik nap meg amatőr jogász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!