Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ti jelentkeznétek az alábbi...

Ti jelentkeznétek az alábbi képzésre ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Heti 50 órát dolgozok. Minden hétköznap hajnali fél négykor kelek és általában délután fél ötkor érek haza. Fél hétkor aludnom kell, hogy fel tudjak kelni, tehát van két órám, de ebből max. 1 órát tudnék tanulásra szánni. A hétvégéim általában szabadok. Emellett néha a munkahelyemen is tudnék tanulni, amennyiben van olyan rész, amit pl. olvasni kell, vagy olyan program kell hozzá, ami a céges számítógépen is telepítve van.

A képzés: [link]

Érdekel a programozás, de nem tudom, hogy menne-e, ilyesmit nem tanultam, és ez a képzés jó lenne arra, hogy kiderüljön, hogy nekem való-e vagy maradjak az eredeti tervemnél.

Szerintetek mennyire lehet nehéz ez a képzés? (Alapvetőel jól kezelem a számítógépet, találok megoldást az informatikai jellegű problémáimra, de ilyesmit sose tanultam.) Ti jelentkeznétek a helyemben? Milyen következménye lehet, ha nem sikerül a záróvizsga?

2020. máj. 12. 07:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a tanfolyammal azt döntheted majd el, hogy mennyire áll közel hozzád a gyakorlatban (elsősorban) az informatika világa, és a programozás. Nem tartom valószínűnek, hogy az egekbe fogják tolni a programozást a képzésen, de biztos lesz benne olyan szintű "említés", és ráérezz, hogy van erre képességed, elhivatottságod, vagy nincs.
2020. máj. 13. 06:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem jelentkezek, aztán legfeljebb kiderül, hogy nem nekem való. Ártani nem fog, az biztos.

2020. máj. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!