Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi a véleményetek az EFEB...

Mi a véleményetek az EFEB online felnőttképzéseiről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozom egy bér+tb ügyintézői képesítés megszerzésén. Mivel (amikor nincsen járványhelyzet) sulizom, dolgozom és sokat ingázom, ezért az e-learning lenne számomra a legmegfelelőbb opció. Ezzel kapcsolatban szeretném kérni valaki véleményét, akinek van hasonló felnőttképzési tapasztalata: milyen az EFEB-es bér+tb oktatás? Ennek a szakmának és ennek a képzési centrumnak egy ilyen, e-learninges képesítésével milyen esélyeim lehetnek a munkaerőpiacon? Azért az EFEB-es tanfolyamot néztem ki, mert az csak négyhónapos és az is szempont lenne, hogy a képzés ne ütközzön a vizsgaidőszakkal.

2020. ápr. 29. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam az EFEB-hez e-learnings tanfolyamra és teljesen elégedett voltam. Az OKJ-s bizonyítványban nincs benne, hogy milyen formában végezted a képzést. Mi a tantermis csoporttal együtt vizsgáztunk és azt kell hogy mondjam nekünk talán jobbak is lettek a jegyeink.
2020. máj. 1. 09:25
 2/5 qroots válasza:

Én 2 hete jelentkeztem E-Learning Társasházkezelő képzésre és nagyot csalódtam.

Csak a jelentkezést követően közölték velem,hogy érettségi bizonyítvány nélkül nem szerezhetek OKJ-s bizonyítványt csak egy Tanusítványt.

Csak sürgettek,hogy mihamarabb jelentkezzek ha nem akarok lemaradni a képzésről.

A Tanusítvány önmagában nem jó semmire így a képzést visszamondtam,most pedig a teljes összeg megfizetését követelik rajtam.

2020. máj. 20. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Update: az utolso modul befejezese elott allok, es lehet, h mas e-learning kepzesuk jo, de aki a ber+tb szakon gondolkozik, az ne az EFEB-et valassza. Nagyon igenytelen a tananyag, amit ok adnak, az edeskeves egy OKJ vizsgahoz, es ezt nem csak en mondom, hanem egy kozgazdasagi szakkozepben tanito ismerosom is, aki “korrepetal”
2020. okt. 2. 18:43
 4/5 anonim válasza:
Hogy sikerült azóta a vizsgád? Munkaerő piacon próbálsz akkor elhelyezkedni vele vagy a kevés tananyag elvette az önbizalmad?
2020. dec. 31. 07:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Tavasszal tervezek menni, de az ügyintézésük se semmi; minimális segítőkészséget sem mutatnak, össze-vissza hazudtolják meg magukat, ha nem látom, akkor el se hiszem, hogy ilyen fejetlenség egyáltalán megengedett valahol.
2021. jan. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!