Tapasztalatok a courseráról?
Figyelt kérdés
Akármi,bármi :D2020. márc. 30. 20:28
3/6 anonymousreview60 válasza:
Én a Michigani Egyetem Python kurzusát kezdtem el. Tetszett. A Coursera is.
4/6 anonim válasza:
Sok tapasztalatom még nincs, most kezdtem bele egy Social Psychology nevű kurzusba. Nyilván elsősorban az a szimpatikus benne hogy nagy mennyiségű ingyenesen elérhető anyag van rajta. De maga az oldal letisztult, érthető.
5/6 anonymousreview60 válasza:
A kezeőfelület nekem is tetszett.
6/6 anonim válasza:
Nekem egy Go programozó specializationöm van onnan. Tetszett a program. Egy kicsit tartottam attól, hogy a beadandókat a hallgatótársak osztályozzák, jobb lett volna automata értékelés, de azt hiszem itt is van ilyen (mint például a Princeton data structures and algorithms kurzusa azt hiszem teljesen automatikus). Tulajdonképpen ez a tanulás egyik leghatékonyabb módja, feltéve, hogy beszerzel egy vonatkozó könyvet is és tanulod mellette, illetve ha gyakorolsz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!