Fashion Nails műkörmös oktatásáról vélemények?
Sziasztok. Kis településen élek. Van munkám, és szeretem is. Kiegészítő jövedelemként szeretnék körmözni. Az sem lenne utolsó, ha magamnak, és családtagjaimnak szépíthetném a kezét.
A Fashion Nails pár alkalmas gyorstalpalót tart (amolyan alap -hobby tanfolyamot tanúsítvánnyal), de az ára nagyon kedvező, és jókat hallottam róla. OKJ bizonyítványt nem ad.
Az a helyzet, kacérkodom az OKJ képzésekkel is, de horror összegbe kerülnek - Pestre bejárni nagy útiköltséggel jár online úton meg nem lehet megtanulni.
Meg hát nem is biztos, hogy megtérülne a sok százezres befektetés - kisebb településeken a vendégek nem a bizonyítványt, hanem magát, a munkát nézik.
Alkalmazottként, fő állásban nem végezném, és KATÁS sem szeretnék lenni(szó se lehet róla), szalont sem szándékozom alapítani.
Inkább olyan kis mellékes jövedelemnek gondolnám (heti 1-2 vendég), persze legálisan.
Mostanában azonban nagyon megszigorították az OKJ-t - a tanúsítványokat nem fogadják el - de alkalmi tevékenységre is ez vonatkozik?
Ne ijedjen meg senki, kontár nem szeretnék lenni - de ismerőseimet figyelve nem a papír, hanem a kézügyesség, és a gyakorlat a fontos.
Elsősorban azokat kérdezem, akik elvégezték a Fashion Nails alap tanfolyamát - színvonalas az oktatás? Valóban jó alapokat ad? (Persze tudom, a gyakorlás a fontos)
Aki hasonlót végezett - tud vele alkalmanként dolgozgatni?
Minden véleményt szeretettel várok!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!