Szépségtanácsadó szakmáról&tanfolyamról vélemények?
Első vagyok.
Akkor írom. Nincs olyan, hogy szépségtanácsadó. Ahhoz, hogy te valakinek meghatározd a bőrtípusát, kell egy kozmetikus végzettség. Ahhoz, hogy te sminktanácsokat tudj osztogatni, ismerned kell a bőrtípusokat és az általad használt smink összetevőit is. Tehát a kémia sem árt alaposan. Ahhoz, hogy hajformázási tanácsokat adj, a hajtípusokat, fejbőrproblémákat is kell ismerned, ehhez a fodrász végzettség sem árt. (Én fodrász vagyok). Ahhoz, hogy te pillás legyél, szintén ajánlottak ismeretek. És a ragasztó, meg az 1-2-3-4 D pillák ismerete, megkülönböztetése nem az. Szembetegségek, extra könnyező szem esetén is tudnod kell, mi a teendő. Kétlem, hogy a szépségtanácsadó alatt értendő pár napos tanfolyamok ezeket részletekre, szakmákra lebontva tanítanák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!