Milyen OKJ-t éri meg elvégezni pénzügyön/könyvelőin kívül? Kereskedelem, logisztika vagy melyik?
Az a helyzet, h.már van egy diplomám,de azzal nem igazán tudok elhelyezkedni.A mester szakot amire jelentkeztem,nem indították el,amúgy max pontom lett volna rá..Pedig szerettem volna..:S
Ezért most el szeretnék végezni egy OKJ-t.Hogy legyen addig is egy PIACKÉPES szakmám..Ha már a mester kiesett.Nem derrogál nekem diploma után a szakma tanulása..
A külgazdasági ügyintéző és a logisztikai üzletkötő szakma érdekel,de fogalmam sincs mire mennék vele...
Amúgy érdemes egy ilyen képzésért Pestre felköltözni és munka mellett csinálni?..
Szegeden is lenne nekem megfelelő képzés,de nem tudom nem lenne-e előnyösebb Pesten tanulni...Megtérülhet a befektetett energia/pénz?/albérlet,utazás stb..)
Tehát dolgoznák a tanulás melett,de Szegeden az se biztos h.lenne munka...Pesten talán nagyobb esélyem lenne..
Amúgy 110Km-re élek a fővárostól.Szegedtől 60..
*dolgoznÉk
bocsi:D
Nézz utána,de hidd el hogy több tízezren ilyen menedzseres dolgot tanulnak.Ráadásul főiskolákon is ezt nyomatják.Esetleg a könyvelő értelmes szakma,ha megvan hozzá a tudásod,de a többi....
Azoknak nincs jövőjük ebben a világban,nem hiszem h találnámunkát mint logisztikai ügyintéző...de ki tudja.
hát igen
Az a baj h.amiből van egyetemi/fősulis szak, annak az OKJ-ja semmit se ér..De valamit csak megéri tanulni a pénzügyi,könyvelői szakmákon kívül:S
A menedzsrerekből is tényleg túlképzés van..
Logisztikánál ha más nem, a nyelv előnyt jelent,de lehet h.az se...
Nem tudom mi lenne a jó:(
Amúgy vannak jó kis szakmák,férfiaknak...:S
Egy lánynak kisebb a választék:S
fodrász,műkörmös,varrónő...kb ennyi.
MÁr megbocsáss... De a női szakma fogalma nem csak a műkörmös fodrász, varrónő merül ki, bár tudom hogy odabiggyesztetted a stb-t is de nem ér szinte semmit. Ugyanúgy lehet egy nő is AKÁR LOGISZTIKUS, KÖNYVELŐ, ÜGYVÉD.... mint egy stb
Bocsánat. Csak tisztáztam. Te talán nem 2011 ben élsz? Nem a XXI. században?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!