Hinimini kérdése:

Nyelvvizsga segítség?

Figyelt kérdés

B2-angolt akarom le tenni én úgy csinálom, hogy le írom a papírra a nyelvvizsga téma köröket meg tanulom és ott majd “valahogy” elmondom a vizsgáztatónak.

Nos az ‘Egészség’-nél akadtam meg valaki ezt le tudná nekem fordítani angolra?

2009-ben történt egy agyvérzésem 7-éves voltam a fél oldalam bénult gyógy kezelésekre járok a mai napig is ezért is van rajtam gerinc fűző mert a bénulásból adódott egy gerinc ferdülés és ez miatt kell hordanom de jól vagyok és élem a minden napjaimat.

(A gerincfűző rajtam lesz amikor megyek nyelvvizsgázni gondolom fogja kérdezni hogy az mi okból van rajtam)

2019. dec. 27. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
In 2009 I had a stroke when I was 7 years old. Half of my body was paralyzed and to this day I receive therapy. I have to wear a corset because, due to the paralysis, I developed scoliosis. I'm well and I lead a normal life.
2019. dec. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!