Szerintetek van okom aggódni, hogy lebuktat a gyakorlat miatt?
Figyelt kérdés
Szóval gyakorlaton vagyok egyetem mellett, de csak papíron... Tegnap egy fontoskodó ember, megkérdezi tőlem, hogy merre vagyok gxakorlaton. Mondtam egy bakot, ahova jelentkeztem. Erre van másik fiók a városban, mert én is annál a Banknál vagyok... Múltkor volt bent a lányom, mondta volna, ha látott. Mondom, mert én nem az ügyfelekkel vagyok, hanem hátul adminisztrációs munkát végezni. Valóban odakerültem volna.
Egy telefon és lebuktat.
Csak le akartam rázni, menj már haza... De amúgy sem az ügyfelekkel foglalkozik mindenki. Gáz volt.
2019. dec. 6. 14:20
1/2 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha ki is deríti, hogy nem vagy ott, hiszen nem ott kellene lenned. Ha leigazolják, nem tudja bizonyítani, hogy nem voltál ott.
2/2 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem okoskodik össze mindent.
2019. dec. 6. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!