Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A lélekgyógyász ér valamit,...

A lélekgyógyász ér valamit, ehez nincs semmi előzetes elvárás?

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 11. 14:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán megélni meg lehet belőle?
2019. okt. 11. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Kuruzslas ez... semmi ertelme
2019. okt. 11. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
egyetemhez meg nincs nyelvvizsgám meg emeltem és 12 órás műszak mellett kétlem hogy lesz xd
2019. okt. 11. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ismertem olyat, aki ilyesmiből megélt. Annyira be volt táblázva minden munkanapja hozzá járó kliensekkel, hogy egy hónapra előre tudott csak új jelentkezőket fogadni. Az emberek jelentős hányada fogékony a spirituális életszemléletre, s ezek egy részének szüksége van lelki vezetőre. Erre komoly igény van. Különösen ha tanulsz még hozzá más spirituális technikákat (pl. reiki, jóga) vagy elmélyedsz távol-keleti vallásokban, alternatív gyógyászatban is, akkor nagy esélyed van. Egyetlen akadálya lehet a sikernek: a személyiséged. Erre a pályára kizárólag karizmatikus, sugárzó lelkű, magukból harmóniát és nyugalmat árasztó, mély és igaz spirituális hittel élő emberek valók. Ezt nem lehet megjátszani, mert a kliensek azonnal megérzik a lelkedből áradó fény hiányát és nem fordulnak hozzád. Ez az adottságod ha nincs meg, bele se kezdj.
2019. okt. 11. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Én alapvetően a realitáshoz ragaszkodok, de a cigányasszony is megmondta hogy spirituális vagyok ><..
2019. okt. 11. 19:30
 6/11 tgt válasza:
Nagyon drága és nem ér semmit. Ennyi pénzért biztos találsz olyan képzést, ami valódi, elismert tudást ad.
2019. okt. 11. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol 12 órás műszakban? Próbálj meg hétvégén tanulni, lassan meg lehet oldani a nyelvvizsgát és emeltet.
2019. okt. 11. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
#4 voltam és a #5 kérdezői kommentre reagálnék. A spirituális lélekgyógyászat egy komoly hivatás, amelyhez elhivatottság és életed ennek szentelése, szükség esetén radikális átalakítása kell. Ez végképp nem egy hagyományos munkahely, kicsit a papi hivatáshoz hasonlít. A spirituális lélekgyógyász ugyanis a klienseinek tényleges lelki vezetője, segítője és tanácsadója. Aki ezt félvállról veszi, az biztosan belebukik. Komolyan kell venni, különben el se kezdd. Mivel a képzést sehol nem ismerik el, ha ebből szeretnél magadnak életpályát, akkor teljesen a saját szakálladra tudod csak megvalósítani. Végzés után ki kell bérelned egy helyiséget vagy egy lakást, ahol a klienseidet fogadni tudod, hirdetned kell magad és magánvállalkozóként praktizálhatsz. Sikered egyetlen záloga az lesz, ha a spiritualitást Te magad őszintén és teljes erővel megéled és ezt magadból sugározni tudod. Ha erre nem vagy kész vagy képes, akkor hagyd az egészet, fölösleges pénz- és időpocsékolás.
2019. okt. 11. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Most akkor ez a szabad egyetem olyan mint ha nem is lenne papírom?
2019. okt. 12. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Válasz a #9 pótkérdésre: igen is, meg nem is. Ez államilag el nem ismert képzés, így természetesen nem képesít semmilyen pszichológusi vagy bármilyen, államilag elismert végzettséget megkívánó munkakör betöltésére vagy ilyen vállalkozói tevékenység végzésére. Az állam szemében tehát olyan, mintha egyáltalán nem lenne papírod. Viszont a leendő klienseid számára okleveleddel bizonyíthatod, hogy nem vagy kókler. Egyébként spirituális tevékenység végzéséhez államilag semmilyen végzettség nem kell, erre a tevékenységre bárki megkaphatja a vállalkozói engedélyt. Arra kell csak vigyáznod, hogy nem szabad magadat pszichológusnak beállítanod, mert az megtévesztés.
2019. okt. 12. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!