Mit lenne érdemes tanulnom?
Sziasztok,
12.-es vagyok és mindenképp főiskolára/egyetemre szeretnék menni.
Igazából elég szűk azon tantárgyak száma amik érdekelnek és még jó is vagyok bennük. Ami szóba jöhet az mindenképp a nyelvek (nemet, angol). Gondoltam a tolmácsolásra és a nyelvtanári pályára, de szerintem nem nekem valók...mindenképp a lehető legkevesebb matekkal kapcsolatos szakok érdekelnének.
Ami még esetleg érdekelne az a jog, de a jogászokkal tudtommal Dunát lehet rekeszteni...esetleg valami közigazgatással kapcsolatos dolog is szóba jöhet.
A lényeg hogy ha nem is napi szinten, de azért kelljen a nyelveket használnom. Budapesti iskolák érdekelnének, és természetesen az elhelyezkedés és a jó fizetés is fontos lenne.
Előre is köszönöm ha válaszoltok:)
A nemzetközi gazdálkodás érdekelne, csak nem tudtam eddig, hogy mennyire matekos, köszönöm:)
Az eü igazából nagyon érdekel, főleg az aneszteziológus szakma, csak nem tudom hogy valóban érdekel e annyira, hogy ezt az egész életformát (ügyeletek, rengeteg tanulás..) tudjam csinálni, köszönöm Neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!