Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Nappali közép iskola (érettség...

Hinimini kérdése:

Nappali közép iskola (érettségi) mellet el lehet végezni szakmát? A többi lent

Figyelt kérdés
Jelwnleg 11.osztályos vagyok és súlyosan mozgás sérült fél oldalam bénult de helyre jött (aránylag) így nem kell mindennap bejárnom a suliba csak a kötelező vizsga időszakkor a faluház indít óvodai dajka képzést (8.általános elég hozzá) a faluház az utcánkban van kérdésem az lenne, hogy érettségi mellett elvégezhetem ezt a tanfolyamot? Hol lehetne ezt pontosabban megérdeklődni?
2019. szept. 16. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mivel megvan a 8. osztályod, ahhol pedig nincs köze, hogy mellette csinálod a középsulit.
2019. szept. 16. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, vegezheted párhuzamosan a kettőt. Mivel csak 8 osztály kell hozzá, ahhoz meg megvan a követelményed is. Viszont az kicsit aggályos, hogy a gyakorlati órákat hogy fogod tudni teljesíteni. Várható még javulás az állapotodban? Mert ilyen egeszségügyi helyzetben nem hiszem, hogy el tudnál benne helyezkedni. Nrkem csak egy műtött hátam van, aránylag helyrejött, mindent meg tudok csinálni, de a dada munka kikészítette újra (hajolgatás, gyerekek emelgetése, takarítás, négykézláb pakolás). Sajnalom, hogy ilyen helyzetben van. Jobbulást kívánok
2019. szept. 17. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg várom amíg meg lesz az érettségi, bizim és a Pedagógiai és családsegítő munkatársat végzem el mert ezt tudom végezni.
2019. szept. 17. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy meddig vársz, meg fog szűnni jövőre az okj.
2019. szept. 17. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Es mi lesz helyette?
2019. szept. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!