A barátnőmnek lassan születésnapja lesz és arra gondoltam, hogy egy dalt megtanulok zongorán és eljátszom neki. KB mennyi ideig tarthat megtanulnom egy jó tanárral? Bővebben lent.
Konkrétan a Bella's Lullaby-t szeretném megtanulni és ezt eljátszani a születésnapján!
Szóval kb hány órára számítsak? És átlagban mennyibe kerül egy zongoratanár? Gondolom órabért kell fizetni.
Szia!
Én jártam ének tanárhoz 1 óra/1500 Ft volt:)) De max 2500 Ft. lehet egy ének tanár, legalábbis többet sztem nem ér meg.
A dalt zongorán sztem meglehet tanulni simán egy hét alatt. De csak ezt akarod neki adni vagy van még valami?
L/18
Köszi a választ!:)
Természetesen kap valami szép ajándékot is, de gondoltam mellette meglepem ezzel a dallal:))
Az elöttem válaszolónak egyáltalán nincs igaza :D
ha van tehetséged akkor meg tudod tanulni 2 hónap alatt magadtól!!!
én nem tanulok zongorázni mégis megtanultam 1 hónap alatt úgy hogy azelőtt még rá se néztem a zonorára. és pont ezt a számot :D nézd meg a 4shareden fenn van a kotta
hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!