Mi a véleményetek a Lumiere Filmiskoláról? Olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van vele tapasztalata.
Figyelt kérdés
2019. aug. 31. 14:40
1/7 anonim válasza:
Szia, esetleg megtudtál valamit azóta? Engem is nagyon érdekel, de mivel még elég új, nem igazán találok sehol róla referenciát, vagy véleményt.
2/7 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne bármi infó vele kapcsolatban!
4/7 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom, személyes tapasztalatból mondom. A reklámok mögött csúnya a valóság.
6/7 anonim válasza:
Gondolom lehuzos. Munka es lehetoseg nulla, de fizetsz mint a huszartisztek. Egyebkent nem feltetlenul vag ide, de azert vicc, hogy mennyi szini tanoda meg casting adatbazis indul, ennek ellenere uj arcokat nem lat az ember amit kitermelne a “piac” magabol mindig ugyanazt a nehany szineszt/szinesznot. Szineszek inditanak tanodakat, tartanak eloadasokat, hogy mast felkeszitsenek a muveszetre, de ok azok akik folyamatosan szerepelnek mindenhol es mindenben. Mikor jutunk mar el oda, hogy nyitott castingok lesznek es a sok besavanyodott arc helyett vegre lesz egy kis verfrissites. Ui: nem feltetlenul az a jo szinesz aki tud enekelni, verset mondani es tancolni. Rohej kategoria, hogy pl egy szinmuveszetin tancolni is kell tudni. Lehet valaki nem tud tancolni mert botlabu, de hiteles eloadomuvesz..
7/7 kultkong válasza:
,,Olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van vele tapasztalata"
6-os számú versenyző nem értette meg a kérdést, ellenben én is kíváncsi lennék (érdemleges) válaszra.
Meg indoklásra is, ha belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!