Honnan tudom letölteni a forgalmi vizsgák útvonalát?
És miután megvan mit kezdesz vele? Mert sztem nem sok mindent ér:D
Amúgy az útvonalakat az oktató is elmondja, de sztem rajta kívül nem lesz olyan hülye, aki megengedi, hogy jogsi nélkül tedd meg a köröket:D
A kresznél még lehet a programmal gyakorolni, de sztem inkább tanulj meg vezetni, aztán minden forgalmi helyzetben megtudod majd csinálni a dolgokat.
Amúgy az útvonalakon van minden, tehát egyirányú út, gyalogos megállók 1000rel, villamos, osztott pályás út, U alakú megfordulás, parkolás, jelzőlámpás, többsávos út, táblás, egyenrangú útkereszteződés, akkor körforgó, ha van, de álltalában mindenféle.
Nem azért kell, hogy vezetve gyakoroljam, hanem akkor anyummal vagy vkivel körbe járjuk, mert nem igazán tudom az utca neveket, nem vagyok valami jó ezeknek a megjegyzésében:D Konkrétan fogalmam sincs merre kell menni, még akkor sem ha oda van írva, hogy milyen út például.
Am igen, az oktató elmondja, de csak úgy, h ez is vizsgaútvonal, de hát az egész város az, most én nem tudom, melyik melyik:/
Nyugi. Amikor tanulsz a forgalomban vezetni, sőt vizsgán is az oktatód ilyen utasításokat fog mondani, hogy:
- következő kereszteződésnél balra/jobbra
- következő lámpánál balra/jobbra/egyenesen
- a x. számú útra térj rá
Ezek majdnem mind táblázva is vannak, sőt az aszfaltra is fel vannak festve. Az útvonallal sokat nem érsz. Én Miskolcon tanultam vezetni, a 2-es kört (Avas) húztam. Oktató mondta szépen a megszokott útvonalat, vizsgabiztos meg előreszólt, hogy "ez unalmas, menjünk inkább a következő lámpánál jobbra..." és onnantól ő irányított. Olyan helyeken jártam, ami más körökben volt benne, amit húztam, szinte ki is hagytuk =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!