Autósiskolát lehet váltani?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a minap kezdtem el vezetni tanulni és már az első órán kiabált velem az oktató, mert nem ment egy-két dolog. Ez számomra nagyon demotiváló, mivel nem bírom, ha valaki a környezetemben kiabál. Nagyon nyugodt természetű ember vagyok, ezért is szeretnék egy türelmes oktatót, aki nem kiabál.
Ismerősi körben van egy oktató, aki elvállalna engem, csak nem tudom, hogy lehet-e más autósiskolánál vezetni. A KRESZ vizsga és az elsősegély vizsgát is sikeresen letudtam és mindkettőt a jelenlegi autósiskolánál tanultam.
Ezért is érdekelne, hogy lehet-e más autósiskolánál vezetni, mint ahol az adott ember végezte a KRESZ és az elsősegély vizsgát.
Köszönöm a gyors választ!
Holnap megyek be az irodába és remélhetőleg sikerül elintézni ezt az ügyet, mert nem vagyok hajlandó a jelenlegi oktatónál tanulni. A jelenlegi autósiskolánál lenne egy oktató (akit ajánlott az oktató ismerősöm), de ő neki lehet nem férnék már bele az idejébe, ezért gondolkozom erősen a váltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!