Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az angolom kb középfok, a...

Az angolom kb középfok, a németem felső. A két nyelvet szerintetek lehet egyszerre szintentartani, bővítgetni apránként a tudásom?

Figyelt kérdés

Igazából egyértelműen a némettel foglalkozok többet (nem nyelvtanulási céllal, csak találok olyan tartalmakat, amiket magyarul nem, és sokkal jobban értem mint az angolt), viszont pár angol tematikus csoortot is követek, vannak ott is kifejezések, amiket nem ismerek.... nem akarom túltolni, de 10-10 szóra/kifejezésre gondoltam napont a mondjuk

Plusz az angolt szeretném felhozni felsőre. A nyelvtant is , a szókincset is. Viszont nem szeretnèm, hogy az egyik a másik rovására menjen....

2019. júl. 19. 02:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én helyzetem pont fordítva van. Angol felső német kb. B1. :) Én a hét 5 napján németet tanulok, esténként és hétvégén angolul filmezek, olvasok, és a munkámban is inkább ez kell. Szerintem haladok :)
2019. júl. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!