Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szakmai nyelvvizsga letételéne...

Szakmai nyelvvizsga letételének kikerülése?

Figyelt kérdés

Eddig nem is olvastam csak most a képzési leírásban, hogy a kiszemelt gazdasági alapképzésre amire az idei felvételi eljárásba jelentkeztem szakmai B2 komplex nyelvvizsga vagy C1 nyelvvizsga kell. 8 teljes éve TELC B2 komplexem van és rengeteget szívtam vele, vért izzadtam főleg az írásbeli részével mire meglett sokadjára.

Nincsen valami kiskapu amivel ne kelljen szakmai nyelvvizsgát letenni, hanem beadni valami papírt, hogy fogyatékos vagyok (diszlexia vagy valami hasonló) és kiadják a végzést követően az oklevelet? Okirat hamisítást nem követnék el vagy nem vásárolnék. Tudom, hogy sok kiskapu létezik, mert diplomám is van és zh, vizsgán meg államvizsgán sem volt akkora szigor, mint egy érettségin vagy nyelvvizsgán ahol kiskapuk nem játszottak, nomeg akkor nem volt olyan technológia, mint most.

A nyelvtanulás nem megy, most is új nyelvet tanulok de borzalmasan megy már az eleje.

2019. júl. 17. 13:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!