Német középfokú nyelvvizsgához melyik központot ajánlanád? ITolc vizsgát próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 12:16
1/7 anonim válasza:
Én az Origót csináltam, nem bántam meg, pedig nem volt túl sok a tudásom. A Bmi-s volt a másik lehetőség, ott elvileg nagyon sokszor visszaadják a régebbieket, de számomra túl nehezek voltak a szövegértések. Az Origónál szinte mindig 1-2 hibásakat írtam gyakorláskor. Plusz kétnyelvű, szóval a feladat is magyarul van, illetve én sok pontot tudtam szerezni a végén a fordítással, amit szótárral kell és szinte így gyerekjáték.
2/7 anonim válasza:
Én angol közepet csináltam, nekem nagyon tetszett az egész rendszer, szóval én csak ajánlani tudom. Amúgy asszem van ingyenes próbavizsgájuk, de a honlapon tutko fent van minden ilyen info.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt fura a szóbeli része? :D
2019. júl. 17. 21:52
4/7 anonim válasza:
kicsit fura volt az elején, de voltam próbavizsgán és így már nem ért váratlanul. Am sztem jobb, mert nem éreztem azt hogy kinevetnek ha valamit rosszul mondok
5/7 anonim válasza:
Angolon szörnyű a szóbelije, végül másik számítógépesnél csináltam, ott élből meglett, pedig nem kellett oda sem kevesebbet készülni, csak jobb a rendszer.
6/7 anonim válasza:
iTolcon voltam próbán angolból, a szóbeli katasztrófa, eredményre 5 hete várok... Élesben nem hozzájuk mentem és nem is ajánlom senkinek, kivéve akinek nagyon gáz a szókincse, mert az online szótár hatalmas előny.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb mint az iXam, ott a számítógépről a végén le kell írni papírra a válaszokat, mert annyira megbízhatatlan a rendszerük, hogy nem menti el néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!