Tudtok német nyelvű filmes oldalakat?
Olyan filmes oldalt keresek ahol ahol a filmek német nyelvű és van hozzá magyar felirat.
Nyelvtanulás céljábók kellene.
Sorozatoknak is örülök!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Német nyelvterületen a szerzői jogokat nagyon komolyan veszik, ezért még olyan oldal sincs a neten, ahol német filmeket/sorozatokat lehetne nézni. YouTube-on van fent néhány, de kissé elváltoztatott hanggal és valamilyen képi módosítással (pl. kap egy keretet) - szinte teljesen élvezhetetlen.
Zene hallgatás és fordítás, amit tudok ajánlani. Vagy a tv-ben a német nyelvű csatornák, ha ott elkapsz egy olyan filmet, amit magyarul már láttál valamikor, akkor az sokat tud segíteni.
Ilyen oldalt nem tudok, ahol van magyar felirat.
De egyébként kinos.to (filmek) és bs.to (sorozatok).
Én amikor kezdtem, úgy csináltam, hogy azokat a részeket, amiket nem értettem meg és fontosnak találtam, megnéztem magyarul, hogy értsem, hogy miről van szó és tudjam követni a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!