Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Emelt angol érettségire fel...

Emelt angol érettségire fel lehet készülni 1 év alatt?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha minimum 60%-ra sikerülne, mivel az már automatikusan nyelvvizsgának is minősül. Mennyi időt kéne mindennap rászánni? Minimális alappal rendelkezem, de az tényleg minimális. Egyedül fel lehet készülni? Beszélgető partnerem lenne. De gondolom irasbelire egyedül is fel lehet készülni. Nem?

2019. jún. 15. 23:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
S magántanárral menne?
2019. jún. 17. 02:00
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Én négy év alatt tanultam meg angolul (általánosban németet tanultam) és sikerült az emelt érettségim 74%-ra, úgyhogy szerintem nem lehetetlen, ha jársz angol tanárhoz, elszánt vagy és azért van fogalmad arról, hogy mit tanulsz. Javaslom, hogy bővítsd ki a szókészletedet, amennyire csak tudod
2019. jún. 19. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha 4 ev alatt tanultal meg intenziven egy b2 es angol szintet akkor vess magadra.. :D
2019. jún. 19. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:
A YouTube-on nézz sok angolnyelvű videót, lehet bármivel kapcsolatos. Ha van angol felirat a videónál akkor látod leírva is, hogy mit mondanak. Ha nem tudod valamelyik szó mit jelent kikeresed a neten. Ezekkel sokat tudsz tanulni. 5perc angol oldalon is szépen levannak írva a nyelvtani szabályok. Ezeket nézegesd és egy idő után próbálj az emelt szintű érettségi feladatokból megoldani.
2019. jún. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!