Komolyan ennyi egy B2 nyelvvizsga angolból?
https://www.youtube.com/watch?v=4n5l4nBRpy0
Ha igen ez kb "vicc" szint,már nem azért, de nem olyan régota tanulom(1éve) ezt a szintet simán tudom mint amit a hölgy a videóban.
"nem volt probléma a nyelvtani dolgokkal, simán megértettem magam"
de azt nem tudod, hogy mikor vétettél hibát, mert nem mutattak rá. közben meg agyvérzést kaptak a hibáidtól. nem tudod, hogy a fejükben mi játszódik le, mikor hibás beszédet hallanak (kivéve persze ha elmondják). megérteni megérthetnek, de az nem jelenti feltétlenül azt, hogy hibátlanul beszéltél hozzájuk.
Amúgy azért is kérdeztem rá,mert itthoni bürökrácia miatt kérik a felvételihez a nyelvvizsgát(papirt)
Így kénytelen vagyok letenni
#18 persze, elég bunkóság lenne egy idegent az első mondata után kijavítani :D viszont így nem is tanul belőle helyes beszédet. de persze a gyakorlat is fontos, hogy egyáltalán meg tudj szólalni. én barátomat és a szüleit is megkérdem, hogy javítsanak ki, mert abból lehet tanulni.
amúgy ha már a megszólalás megy (ami nyilván kulcsfontosságú egy vizsgán), akkor gondolom szókincs is van, onnantól a nyelvtant ráépíteni semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!