Azok akik voltak "BME" középfokú szóbeli angol nyelvvizsgán mi a véleményetek? Nehéz? Origo és BME között vacilálok.
talán veled van a baj, nem gondolod?:D ha 3-ból 1-en tudtál csak átmenni, és oda is protekció kellett...
én BME-n voltam, és teljesen normális volt mindenki, szóbelin segítettek, látszott rajtuk, hogy nem szivatni akarnak, és elsőre sikerült. semmi olyan nem volt, ami miatt panaszkodhatnék.
Nem reális! Kiszámolják ezek, ha megfelelnél, de nem 90 százalékkal, akkor csak csak egy kicsit engednek fölé 60% főlé, vagy pont alá (általában inkább ez). Ismerősömnek felsőfokú 58% - 59% - 59% - 58%. A negyedik után hagyta abba és mondta, hogy akkor próbálja meg újra, ha olyan 70-75% körüli a tudása, azért, hogy megkapja a 60%-ot.
Nekem nincsenek rossz tapasztalataim egyikkel se. BME középfokot raktam 61%-al, Origo felsőfokot 77%-al. Mindkét helyen segítőkészek voltak, nem éreztem, hogy pénzre menne a dolog. Én a BME-re tippelek, de szerintem az Origo se sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!