Fél év alatt meg lehet németül tanulni úgy, hogy a középfokú nyelvvizsgához elég legyen?
Ha van eszed és szorgalmad hozzá, akkor igen.
Menj el tanárhoz, néz német csatornát, töltsél le könyveket, leírásokat a német nyelvhez. Ha akarod elküldök pár linket.
Hát nulla szintről indulva nagyon necces ez a fél év.
Nyelviskolában általában 4x100-órás tanfolyam az, ami szükséges + még egy 100 órás összefoglaló, nyelvvizsga felkészítő tanfolyam.
Otthon kb ugyanannyit kell tanulni, mint amennyit a nyelvsuliban tanultál, szal ha heti 5x5 órában tanulsz, akkor otthon is leglább 25 órát kell foglalkoznod a nyelvvel.
Nem lehetetlen a fél év, de talán te is látod, hogy nem egyszerű!
Csak elküldöm. Ezek segítenek a tanulásban:
Jelszó: kgb-site.net
Familia2
Aktív1
Aktív2
Dialog2
Dialog3
Dialog4
Praxis1
Praxis2
Krimi1
Krimi2
Krimi3
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ezeket a linkeket nekem is elküldhette volna vki nyelvvizsga előtt ^^)
ha tudsz beszélni akkor az már jó. a szóbeli a könnyebb rész, hidd el.
A levél írásos résznél már nézik rendesen a nyelvtani hibákat, értelmes-e, hogy az a kifejezés megfelel-e egy középszintű bizonyítványhoz.
ami a legnehezebb az a hallásutáni megértés, mert egybe eldarálja. amikor én írtam nekem nem maradt időm kitölteni a hörvestehent , csak be x-tem találomra, és sikerült ^^)
viszont sokat kell tanulni. a német könyvek sokat segítenek, tv, rádió,újség. lényeg, h németet hallgass , olvass :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!