Ismertek letölthető szótanító programot?
Figyelt kérdés
Régen egy Voca nevű programot használtam, de most hiába keresek rá, megszüntethették, mert mindenhonnan egy olyan oldalra jutok, ami nem működik, illetve a gépemen lévő (kb. 8 éves) telepítőfájllal sem indul a program./A telepítés pedig végigmegy/ Az volt a lényege, hogy írtam egy szótárt, pl. angol-magyar, és úgy kérdezte ki a szavakat, hogy a választ be kellett írni. Be lehetett állítani, egy szó hány helyes beírás után válik megtanulttá.
Eddig a leghasonlóbb az Anki nevű program, de nekem hatékonyabb az a típus, amikor én írom be a válaszokat (ez meg ugye szókártya jellegű, megnézem a választ, nem beírom.
Ismer valaki olyan programot, amire gondolok?
2019. máj. 18. 23:41
2/2 anonim válasza:
Ankiba is be lehet írni a választ, lehet úgy szerkeszteni a kártyát. Itt( [link] van olyan kész angol-magyar, magyar-angol csomag, ahol be lehet írni a választ. Tematikus szótár angol nyelvből a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!