Német nyelvtanulás egyedül teljesen kezdőként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Tudnátok segíteni hogyan fogjak hozzá a német nyelvtanuláshoz? Nektek melyik könyv és munkafüzet vált be? Egyéb módszerek teljesen kezdőknek? Pl. youtube csatornát, újságot vagy valami weboldalt tudtok javasolni?
Egyelőre a Memrise és a Duolingo appot használom, szavakat tanulok képes szótárból és a párom nagymamája kiválóan beszél németül, viszont ahhoz kellene egy erős A1-es szint, hogy vele tudjak társalogni.
Szókártyákat, könyvet és munkafüzetet szeretnék venni, csak egyelőre nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb. Itt gyakorin valaki ajánlotta a KON-TAK sorozatot, arról vélemény?
Kb 2 év alatt szeretnék elérni egy erős B2-es szintet.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
2019. máj. 17. 19:58
1/2 sanyinak válasza:
Én nem hiszek benne, hogy pusztán önszorgalomból valaki meg tud tanulni egy nyelvet. Motiváció, számonkérés nélkül nem megy. Az elején nekilódul az ember, aztán pár hét, hónap után abbahagyja.
2/2 anonim válasza:
Szia, van pár jó oktatóvideó a youtubon, én ezekből tanulok teljesen egyedül. Andrea Thionville, gyerekeknek és kezdőknek szánt youtube csatorna, ha érdekel még tudok egy párat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!