Spanyolul 1 év alatt meg lehet tanulni középfokon? Eszperantóul tudok, az állítólag hasonló.
Ha minden nap foglalkozol vele, és intenzíven tanulod, akkor igen! De mondjuk munka, egyéb elfoglaltság mellett ,én nehezen tudom elképzelni.
Én gimiben 4 évig tanultam, minden nap volt órám, plusz minden nyáron kinn voltam spanyolban, így tanultam meg középfokra...mondjuk magántanárhoz nem jártam!
Csak sajnos azóta elfelejtettem, mert 5 éve nem tanulom, és nem használom, nem hallom, nem olyan, mint az angol.
De mikor 2 éve tanultam, és kimentem spanyolba tanfolyamra, akkor ott a legjobb csoportba kerültem, ahol csak spanyolul beszélt a tanár. Nem olyan nehéz nyelv...B1 szint fele azért már nehezedik, de addig tényleg könnyű!
Meg lehet, ha minden nap foglalkozol vele.
Heti 2X1 órával nem lehet.
"Spanyolul 1 év alatt meg lehet tanulni középfokon?"
Igen, jó módszerrel és napi átlag 1,5-2 óra tanulással.
"Eszperantóul tudok, az állítólag hasonló."
A hasonlóság gyakorlatilag nulla. A spanyolhoz az angol, a francia, a portugál és az olasz hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!