Szegeden mennyibe kerül egy magánóra angolból? Mennyire nehéz magántanárt találni?
Mondjuk youtube és egyéb netes forrásokból egy közép szintre simán el lehet jutni. Nekem legalábbis ment.
Ha a netes anyagokat végig nézted én csak akkor mennék tanárhoz.
Ajánlom pl: a Könnyen gyorsan angolul youtube csatornát. Van pár száz lecke fent.
Én még középiskola előtt jártam különtanárhoz(kéttannyelvű gimibe mentem) heti 2x 90 perc volt 6000 forint olyanhoz aki egyébként is tanárként dolgozott és előtte 10 évet élt Manchesterben ahol franciát tanított (értelemszerűen angol iskolában).
Ez majdnem 10 éve volt azóta lehet drágább. Lépj be egyetemi csoportokba(főleg BTK) Facebookon 10 perc alatt ajánlanak neked minimum 5 tanárt vagy angol szakos végzős diakot,pHd-st.
>angol szakos végzős diakot,pHd-st
Na ja, azok bagóért vállalnak, mondjuk a minőség is kb. olyan lesz. Én elvégeztem az angoltanárit, tudom, milyen az átlagszínvonal.
Nem mindenkinek van pénze hetente 10.000 forintokat kiadni különtanárra.
Amúgy ne általánosíts, nekem tanár szakon bőven diploma előtt 7 tanulóm nyelvvizsgázott sikeresen 5 felsőfokon 2 középfokon.
"ne általánosíts"
Nem mondtam rád semmit; általánosságban pedig igaz, amit mondtam. Az általánosítás nem rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!