Tudnátok jó témát egy kiselőadashoz?
Figyelt kérdés
Angol órára kéne min. 5 percig beszéljek valamiről. A téma bármi lehet, csak tudjam helyesen elmondani és betartani az időt. Tudom, hogy bőséges választékom van, de hirtelen semmilyen téma nem jut eszembe és lámpalázas is vagyok, hogy a többiek előtt beszéljek ráadásul idegen nyelven, mert az osztályban vannak akik nálam sokkal jobban beszélnek angolul.2019. ápr. 2. 18:34
1/2 anonim válasza:
Mik érdekelnek téged úgy nagy általánosságban? Sokkal könnyebb arról beszélni, amit szeretsz, igazán érdekel, képben vagy a témával. Mondj pár infót és igyekszem segíteni.:)
Plusz tipp még. Ilyen választhatós prezentációknál én szeretek olyat választani, meg szeretem ha más olyat ad elő, ami elgondolkodtató, kérdéseket vet fel, utána lehet róla diskurálni egy keveset.
2/2 anonim válasza:
Valami egeszen masrol. Pl. stage fright, pont a lampalazadrol. 5 perc eleg is lesz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!