SZÓBELI nyelvvizsgának vizsga időpontjától hány nap mire megjön az eredmény?
Figyelt kérdés
Az írásbeli már meg van bizonyítvánnyal együtt, szóval szóbelinél is ugyanúgy 60 napot kell várnom?2019. márc. 21. 19:47
2/7 A kérdező kommentje:
Origo
2019. márc. 21. 23:22
3/7 A kérdező kommentje:
Legalábbis a szóbeli, az írásbeli az dexam volt
2019. márc. 21. 23:22
4/7 anonim válasza:
Így is 60 nap hivatalosan a jogszabály szerint
(de lehet hogy a gyakorlatban így hamarabb kijavítják, nem tudom)
5/7 anonim válasza:
Elsõ vagyok, èn november 8-án csináltam a szòbelit ès december másodikán tettèk fel.
6/7 anonim válasza:
Origon a hallasertesen kivul, maga a szobeli pontszamait, eredmenyeit kozzeteszik par oraval a vizsgautan vizsgahelyszintol fuggoen papirra kiirjak vagy teven. En 12 ora korul szobeliztem, amikor 3 korul visszamentem, mar ki volt irva.
7/7 vácáp válasza:
Elméletileg 30 napon belül kell kijavítaniuk, és el is szokták húzni addig. Én is a márciusi origó nyelvvizsgán voltam Pesten, elsején volt a listening, 6-án speaking. Ma kerültem lezártak közé. Még bő egy hetük hátra van, hogy feltöltsék.
Eredményközlés után érdemes lemondani a felülvizsgálati kérelemről, és akkor nyersz 15 napot! onnantól kezdve egy hónap körülbelül mire megérkezik a bizonyítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!