Hajdú Bihar megyében hol tudok ingyenes angol nyevlvizsgára jelentkezni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 12:21
11/14 anonim válasza:
Vizsgahelyenként változó, kb 25-30 ezer forint.
A tizenötéves mért nem hiszi már el végre, hogy a nyelvből letett 60% feletti emelt szintű érettségi középfokú nyelvvizsgát jelent? Te nézz utána, mert rajtad kívül mindenki más jól tudja!
12/14 anonim válasza:
Hát nekem eddig mindenki azt mondta, de akkor én nem tudom jól. Oké beláttam.:D
13/14 anonim válasza:
Én a TELC-nél vizsgáztam. Ha tudod azt a nyelvet, akkor jó az, mert azt a legkönnyebb letenni, viszont ha nem sikerül, nem lehet külön írásbelit-szóbelit fizetni, ígyis-úgyis ki kell fizetni mindkettőt. Viszont szerintem sokkal könnyebb a többinél. [link]
A tizenöt éves meg azé nem hiszi el, mert még nem tart ott ... majd pár év és felvilágosítják :P
Egy tizennyolc éves
14/14 anonim válasza:
Menj Dexam-ra (de az sem ingyen van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!