Német nyelvvizsga miatt lemaradok a nagymamám temetéséről?
Azt gondolom, hogy a nagymamád temetése kell, hogy az elsődleges legyen. Ez egy olyan dolog, ami össze sem mérhető semmilyen vizsgával. Ha a tanárod nem érti meg, az Ő baja, és magát minősíti.
Fogadd őszinte részvétem!
Hol lehet egy nap alatt eltemetni valakit? A kérdésed több sebből is vérzik. A nyelvvizsgadíj miatt izgulsz, ami akkor is ingyenes lenne, ha bárhol csinálnád (amúgy milyen nyelvvizsga az, ami majd 5 órán át tart?), de a forgalmi vizsgát "lemondtad", pedig buktad a vizsgadíjat. Nincs az a hivatal, amelyik a egy nap alatt kiadja a halotti anyakönyvi kivonatot, anélkül pedig nem lehet temetni.
Legközelebb tájékozódj, mielőtt egy ilyen összetett kérdést kiírsz.
Ez egész más eset, mint az osztálytársadé.
1. Teljesen természetes, hogy a nagymamád temetésén, a családod mellett van most a helyed.
2. Az sem várható el, hogy koncentrálj ebben a helyzetben.
Azért a tanárnak mindenképp illik szólni, ha már ennyit foglalkozott veletek.
Senki halálával, főleg a nagymamám halálával nem viccelődnék. Kis városkában élek, nem kell 5 napot várni az ilyesmire, max 2. Nincs vizsgadíj a nyelvvizsgára, amint mondtam, iskolán keresztül folyik ez az egész, és B1-es szint. Az autó vizsgát pedig szintén nem most fizettem be, hanem még fél évnek ezelőtt teljesen, ezért megengedik, hogy ha tényleg nem felel meg, akkor keressek más időpontot. Nem értem kedves 4-es,hogy végül mire akartál kilyukadni.
Igen, nagyon bánná a lelki ismeretem, hogy ha nem mennék el.
Andizsuzsi, peldaul a zsidohitben, igenis meg kell lenni a temetesnek 24 oran belul es meg is van 3X penzert.
Az eddigi hozzaszolasaid alapjan Azt hittem intelligensebb vagy a mostani tamado valaszodnal.
A temetést nem lehetne pár órával később kezdeni, mondjuk 3-tól?
Ki az, aki eldöntötte az 1 órát ? Vele kéne beszélni, hogy kezdődjön 2 órával később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!