Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a legjobb angol nyelvkö...

Melyik a legjobb angol nyelvkönyv a felsőfokú nyelvvizsgához? Tényleg a Headway az?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint kedvelem a Masterclass Advanced és Proficiency könyvét is, de fontos azért, melyik nyelvvizsgára készülsz. (központ, nem szint)
2010. júl. 2. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Hát akkor már inkább a Gold, az sokkal igényesebb és a szint is magasabb, ráadásul szerintem a tartalma sem gagyi, mint a Headway-nek sokszor. Az English Grammar In Use pedig alap, gondolom az már középfokról ismeretes, de ha nem, akkor kötelező nyelvvizsga-típustól függetlenül!
2010. júl. 2. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Headway nem sokat ér már bocs,egy csomó nyelvtanártól halottam,hogy az Enterprise a legjobb Mo-n(angolok írták).

Felsőben mi is tanultunk abból nagyon jó,nem annyira nehéz és szeptembertől kéttannyelvű suliba megyek ott is ezeket fogjuk használni.Van belőle zöld,narancssárga,kék

szerintem zöldet ne vegyél felsőfokú nyelvizsgára,mert az a legkönnyebb.Állíttólag a kék a legnehezebb,de abból még nem tanultam,tehát nem tudom.Remélem segítettem egy kicsit.15/L

2010. júl. 3. 01:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol tartasz most? Ha a nyelvvizsga küszöbén, akkor már nem kurzuskönyv kell, hanem direkt vizsgaelőkészítő, neten elérhető vizsgafeladatok, illetve olvasni bármilyen eredeti szöveget, hallgatni-nézni bármilyen eredeti hanganyagot. Az addig való eljutáshoz pedig szinte mindegy, melyik könyvet használod, mindben ugyanaz van.
2010. júl. 3. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Longman,Gold.
2010. júl. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!