Németes voltam 8 évig, gimibe csak angol van.9. ben link volt a tanár és semmit se tanultunk, most 10. ben meg egyszerűen nem megy az új komoly tanárnál, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Minden tantárgyból eléggé jó vagyok, mindent megtudok tanulni de az angol nem megy. Szenvedek. Szavakat se vagyok képes megtanulni es olyan stresszes vagyok az angol miatt mint annak a rendje. Nagyon szükségem lenne pedig rá Mert a Magyar Táncművészeti Egyetemre készülök ahová pedig nagyon kéne. Meg nyilván ebben a sportágban fontos az angol, valami tanulási módszert szeretnék megtudni. Felmentéssel próbálkozunk anyukámmal de állítólag az megszűnt...2019. márc. 3. 22:12
1/1 anonim válasza:
Kizárólag angol nyelven nézz filmeket ezentúl, először angol felirattal, aztán anélkül. Olvass angol nyelvű egyszerű könyveket, telefonra vannak olyan e-könyv olvasók, amelyekben az ismeretlen szót át tudod dobni a szótárba, Google Translate-be. Tölts le angol nyelvleckét (az Effortless Englisht ajánlom), és hallgasd utazás közben állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!