Létezik ilyen nyelvtanulási módszer?
Egy hónap intenzív nyelvtanulás, majd próba nyelvvizsga és igazi nyelvvizsga? Hallott már valaki ilyenről? Ha igen, melyik nyelviskolában lehet így tanulni?
Nagyon érdeklne, köszi
én megcsináltam, és nem hazudok.
bár igaz, hogy legalább 8 éve tanultam előtte németül, mielőtt a kérdező által írt eseten átestem.
Ha már az embernek nagy tapasztalata van a nyelvtanulásba elméletileg megoldható.
Ha már kimaxoltál 1 nyelvet, a második sokkal jobban és gyorsabban fog menni. Ezután a harmadik még gyorsabban és így tovább.
180 óra alatt egy alapfokú nyelvvizsgát simán le lehet tenni, tanulás és tanítás kérdése, no meg a ráfordított időé. A 180 óra meg valamivel több, mint napi 8 óra heti 5 alkalommal.
Én is adnék erre garanciát, vissza is adnám a sikeres vizsga díját szó nélkül.
Nálunk egyébként lehet majd így tanulni. Most készül a site és a netes anyagot is teszteljük már. Türelem...
Ha van már egy elég jó alapismereted a nyelv terén akkor igen, amúgy nem hiszem.
(Nem kell minden ilyennek bedőlni, néhol csak a pénzt szedik el. Meg kell válogatni a jó nyelvtanfolyamokat!!! Mert azért vannak jók! Persze drágák, de tényleg jók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!