BME vagy LanguageCert angol B2 nyelvvizsga?
LanguageCert próbanyelvvizsgán voltam pár hónapja. (de nemsokára én is tervezem a B2-őt ^^) De csak írásbelin. De leírom én is a tapasztalataimat.
Igazából jó pár fajta nyelvvizsga feladatait átnéztem, de számomra a LanguageCert volt a legkönnyebb igazából. Igazából a próbanyelvvizsgán se értem el olyan erős eredményeket, viszont meg volt a minimum százalék.
Huhh, az egyik levél talán olyan volt, hogy kellett írnod egy baráti levelet, amiben leírod, hogy hova mennél el szívesen a barátoddal, vagy ilyesmi. Pontosan nem emlékszem.
A másik pedig az volt, hogy kellett jelentkezni egy versenyre, ahol az volt a feltétel, hogy le kell írnod, hogy te milyen blogot csinálnál és miért.
Egyébként ezekben a hónapokban több ismerősöm is letette a LanguageCertes nyelvvizsgát. :)
Nagyon köszönöm a válaszotokat!:) őszintén szólva én is a lehető legkönnyebbet keresem és ez a kettő a legszimpatikusabb nekem, nem is nagyon tudok közöttük dönteni.
Szótárat ti használtatok? Úgy tudom, LanguageCert-ön csak egynyelvűt lehet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!