Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen könyvből érdemes...

Milyen könyvből érdemes holland felsőfokra készülni?

Figyelt kérdés
Nem igazán találtam ehhez könyvet, van egyáltalán? Akár külön nyelvtan és külön szókincsfejlesztő is jöhet, illetve egyéb kiadvány is.

2019. febr. 8. 02:18
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Nyelvtanból pedig a De regels van het Nederlands című kiadványt ajánlom (van hozzá tankönyv, amely az elméletet magyarázza, és gyakorlókönyv) (theorieboek, oefeningenboek)

Idő, míg megjön, de rendeld meg, nem bánod meg! A Nederlands naar perfectie-hez kapsz majd egy kódot, amivel a kiadó weboldalán (idelinkeltem fent) elérheted az összes plusz gyakorlatot, hanganyagot, szólistát és minden mást.

Milyen vizsgára készülsz egyébként? BME-re, Origóra vagy CNaVT-re? Én eszerint gyakorolnék vizsgaspecifikus feladatokat később majd. Ja, és a legfontosabb: olvass nagyon sok autentikus szöveget, és a beszédet se felejtsd el gyakorolni!

2019. febr. 23. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hollandul tanulok szeptember óta.

Nagyon sok mindent megértek, sok szót ismerek, de elakadtam a tanulásban.

Azt szeretném megkérdezni, hogy te hogyan tanultál holland szavakat? Könyvből? Szószedetből?

Illetve hogyan gyakorlod?

Előre köszi, ha válaszolsz!

2020. ápr. 27. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!