Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Utolsó TELCes vizsga, mire...

Utolsó TELCes vizsga, mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
sziasztok, most szombaton megyek nyelvvizsgázni, német B2. Nagyon parázom, esetleg pár sikerélményt leírnátok? szerintetek lesz különbség,hogy ez az utolsó most?:)

#német #siker #B2 #ahhhhjj
2019. jan. 29. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan lesz teljesen, mint a többi, és valószínűleg lesz utána is. Illetve biztos, hogy lesz, de valószínű, hogy Magyarországon is lesz még.
2019. jan. 30. 17:38
 2/6 anonim válasza:
Szia èn is most megyek szombaton:)ne paràzz,csak lazàn
2019. jan. 31. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, én is most megyek szombaton, csak én angolból teszem le. Én is nagyon félek tőle, de azt mondják, hogy nem annyira nehéz. Sok sikert!
2019. jan. 31. 20:50
 4/6 A kérdező kommentje:
na hogy ment? szerintem az írásbeli nehéz volt:(
2019. febr. 2. 20:14
 5/6 anonim válasza:
Igaz, én angolt írtam de megnyugtatlak hogy az sem volt könnyű, sőt...
2019. febr. 3. 20:12
 6/6 anonim válasza:
Hát, az biztos, hogy a felvételihez plussz pontot már nem lehet szerezni a TELC-nél, mert májusig biztos, hogy nem lesz már viszga náluk. És ugye ha még májusban van meg a nyelvvizsgád, akkor be lehet adni hiánypótlással augusztusig. Szóval aki ilyen helyzetben van, annak én speciell a tanárom javaslatát tudom mondani. menjen az Euroexamhoz az, aki TELC-re készült, elég hasonló a két vizsga
2019. márc. 1. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!