Kéttannyelvű vagy angol tagozatos gimnáziumot keresek Budapesten, tudnátok ebben segíteni?
Ugyan nem tudok tökéletes választ adni, ugyanis nem ismerem a budapesti gimnáziumokat. Viszont én vidéken tanultam kéttannyelvűben és csak egy jó tanács, hogy érdemesebb azt választani inkább, mint a tagozatos sulit, erősebb sokkal és jobb tudást ad. 3 tárgy van angolul meg a nyelvórák száma is magas, így minden napra jut, szóval folyamatos használatban van, így hatékony a tanulás és rengeteg szó beépül a szókincsedbe, illetve jobban rá vagy kényszerítve, hogy tanuld az angolt. Viszont az érettségit 2 tárgyból angolul kell letenned ( ezért érdemes megnézni, hogy milyen tárgyakat kínálnak idegennyelven, célszerű ha van köztük kötelező érettségi tárgy, hogy ne kelljen pluszba érettségizned 2 tárgyból is),ha nincs más 5. tárgyad választhatod a célnyelvi civilizációt, ami csak egy szóbeli. (nálunk mindenki ezt választotta és nagyon jó eredmények születtek)
Remélem így is tudtam a válaszommal segíteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!