Levagyok maradva németből?
Szóval 9.es vagyok és bejött új tantárgynak a német. Elején nem volt annyira baj, de mostmár év közepe felé méginkább. A baj az hogy a szavakat nem nagyon tudom, pedig már az 5. fejezetél tartunk. 4,8 vagyok de csak azért mert kedves a tanár és felelésnel is kb betanult mondatokat mondunk vissza. A TK hátulján van a szó szedet ami tök jó, úgy voltam vele hogy oké megtanulom a Quizlet-ben (Flashcard app), ki is írtam de egyszerűen nincs rá időm megtanulni, mert tologattam, és mire végeznék ezzel az 5el már a 8. fejezetél tartanánk.
Csináljam azt mint most, várjak nyári szünetig és ott majd mindent lazán megtanulok, vagy mindenképp meg kell tanulni? Szerintem a nyári szünet ideálisabb lenne rá mert semmi nem stresszeltetne az mellett.
"Levagyok maradva"
Látom, magyar nyelvtanból is...
"egyszerűen nincs rá időm megtanulni"
Arra van időd, amire szakítasz. Nagyobb szorgalom kell!
Én is 9-es vagyok és németet kell tanulni sajnos..bár én franciát akartam..
Én 2-es leszek félévkor..utálom..szar az egész..elég lesz nekem az angol..még azt sem tudom normálisan..de talán menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!