Hol tudnék megtanulni koreaiul?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a nyelv és önszorgalomból szeretnék kicsit foglalkozni vele. Esetleg van ingyenes online oldal? Vagy hol van rá lehetőség?
Tanárhoz nem szeretnék járni majd a későbbiekben hamár biztos hogy komolyabban foglalkoznék vele.
2019. jan. 1. 22:22
1/13 grafno válasza:
A kérdésedre az lenne az egyszerű válasz, hogy Koreában. Vagy Koreai vendéglőben elkezdeni. Youtubon kezdőknek van anyag. Vagy ankidroid.
2/13 A kérdező kommentje:
A youtubos anyagokat néztem, de vagy belevág rögtön a közepébe az első résztől vagy teljesen hülyeségeket írnak.
2019. jan. 2. 10:37
3/13 anonim válasza:
Megnézel néhány study guide-ot, leírják, milyen nyelvkönyveket szoktak használni, és tanulsz.
4/13 grafno válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Szerintem nem a köszönéstől kellene kezdeni hanem a betűktől hisz azok se egyszerűk. És nem lenne rossz ha magyarul mondanák mert egy másik nyelvet tanulni elég nehéz hogy szintén más nyelven tanítják.
2019. jan. 3. 20:47
6/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz angolul, akkor bele se kezdj. Nem tudom, hogy lehet létezi úgy egyáltalán.
7/13 A kérdező kommentje:
Miért baj ha nem tudok angolul.
Nem mindenki tanulja az angolt.
2019. jan. 4. 17:48
8/13 A kérdező kommentje:
Köszike, hogy leszólsz. Vannak iskolák ahol nem az angolt tanítják hanem a németet. Most akkor honnan kellene tudnom angolul?
2019. jan. 5. 16:59
9/13 anonim válasza:
Egyéni igényesség kérdése, illetve a szüleidé is. Talán nem kéne olyan osztályba vinni a gyereket, ahol nem angolt tanítanak első nyelvként. Egy kicsit fordítva ülsz a lovon. Lehet, hogy az iskoládban te németet tanultál, de a világban ez senkit nem fog érdekelni, ha nem tudsz angolul, akkor nem létezel, és ennek a hátrányait már most tapasztalod azzal, hogy hát igen, magyarul nincs koreai nyelvtanuláshoz anyag. De megnyugtatlak, ennél sokkal alapvetőbb dolgok sincsenek magyarul (jó minőségben meg pláne).
10/13 A kérdező kommentje:
Jah hát bocsánat, hogy németet tanulok. Az is fontos nyelv, nem csak az angol létezik a világon. Második nyelvként fogom felvenni majd az angol de az nem most lesz hanem majd 2 év múlva. Nem értem ezért miért kell letámadni.
2019. jan. 6. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!