Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Felsőfokú sikerülhet?

Felsőfokú sikerülhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most kezdtem nyelvszakon, de abbahagytam 2 hónap után, nem jön be, ezért kb másfél hónapja felsőfokú nyelvvizsgára készülök.

Már megcsináltam a tételeimet, sok cikket olvastam, kb. tudom őket, két könyvet végiggyakoroltam. 10/7-8-nál nem igen lettek rosszabbak. Leveleket nem írtam, csak olvastam sok mintát. Hallásértés mellett sok német youtube videót nézek.

Viszont nem jártam tanárhoz. És sokan azt mondják, hogy tanár nélkül lehetetlenség. (mondjuk 2 hónapot jártam egyetemre, az nem tudom mennyit számít :D)

Szerintetek meglehet a vizsgám? (német) ECL.

2018. dec. 3. 12:25
 1/3 anonim válasza:
53%
Attól függ. Csinálj egy tesztet meg először, akár kezdésnek egy középszintű érettségi feladatsor-megoldással is kezdhetsz gyakorlásképp, hogy felmérjed, B2 szinten mennyire vagy stabilan.
2018. dec. 3. 12:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Hm? Már érettségiztem..:D

Középszintűm 97%-os, az emeltem 87. :D

2018. dec. 3. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én is arra készülnék. Csak a szóbelire. Írásbeli már megvan.

2018. dec. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!