Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan készüljek az alapvizsgá...

Hogyan készüljek az alapvizsgára (angol C1)?

Figyelt kérdés
Év végén lesz az alapvizsgánk, de nem tudom, hogy hogyan kellene rá készülnöm. Minden órám angolul van, szóval mindent angolul kell tanulni/írni/olvasni és vannak nyelvfejlesztő óráink is, viszont nem érzem úgy, hogy bármit is fejlődtem volna. A tanárok is mindig mondják, hogy ez nem lesz elég a felkészüléshez, mert még plusz gyakorlásra van szükség mellette... Viszont nem tudom, hogy mégis hogyan kellene gyakorolnom és mit. Eleve kevés időm marad a kötelező feladatok után, szóval nagyon sok gyakorlást nem tudnék beiktatni a napjaimba, de azért valamit mégis kellene.
2018. nov. 26. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Magantanarra van lehetoseg?
2018. nov. 26. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, hogy mikor férne bele az időmbe...
2018. nov. 26. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Max. heti egy alkalommal hétvégente, de nem tudom, hogy mennyi értelme lenne
2018. nov. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!