B2 Telc angol nyelvvizsga?
Valaki volt mostanában Telc-en? Lenne pár kérdésem. Mikor használhatok szótárat? Readingnel, levelnel, szobelinel? A listening az egyes feladatok között meg fog állni egy kis időre, hogy be tudjam írni a megoldásokat?
A szóbeli előtt van felkeszulesi ido? Es ha igen, mennyi? Köszönöm szepen.
Igaz, hogy én 2015-ben voltam (és azóta tudom, hogy változott a vizsga felépítése - 2 levelet kell írni most már, ha jól emlékszem), de szótárat nem lehetett használni egyáltalán.
Listening-nél volt egy kevés idő a megoldások beírására.
A szóbeli előtti felkészülési idő 30 perc volt (akkor kezdtünk el a párommal felkészülni, amikor az előttünk lévőek elkezdtek felelni a másik terembe - ami 3*10 perc).
Ez a kerdes nagyon ismeros, nem tudom minek kerdezed meg tobbszor...
Nem lehet hasznalni szotarat sehol sem.
Igen, megall a listeningnel egy kis idore, hogy beird a megoldasokat.
Szobelire 15-20 perc a felkeszulesi ido es kapsz egy lapot, ahova kiirhatsz egy vazlatot, azt beviszed es ranezhetsz vizsga kozben, de ne csinald sokat, ha jol tudom vonnak le erte pontot. A partnereddel folyton probald tartani a szemkontaktust es osszetett mondatokat hasznalj. Probalj sokat ervelni meg ha a partnered elakad valahol, akkor segits neki, ne uljetek csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!